Hugiról

Egyszer étteremben szeretnék dolgozni, szakácsként. Persze ehhez el kell végeznem a megfelelő iskolát. De addig is, virtuális éttermem kedves virtuális vendégei, nagy szeretettel mutatom az étlapomat. Ugyan nincs, csak egy étkészletem és tálalásból is van még mit tanulnom, sőt, fotósiskolába sem jártam, de nagy élvezettel főzök a családomnak. Receptek és történetek, kicsit személyes hangvételben, családias környezetben, született bölcsészként sok szóval, de azért csak olvassák bátran. 2013-tól a receptleírások végén azok elkészítési költségeit is feltüntetem. Isten hozta önöket Huginál!

Reakciók

Facebook

Cimkék

agyag tálas (4) alkohol (1) alma (4) amerikai (5) ananász (1) aprópecsenye (3) apróra vágott hagymát... (56) bab (4) babapiskóta (1) bacon (15) banán (1) barack (3) belsőség (3) besamel (2) birka (1) birkasajt (1) bor (1) borókabogyó (1) brokkoli (1) burgonya (25) camembert (1) chili (1) Címkék (1) citrom (4) cseresznye (1) csirke (32) csirkecomb (8) csirkemáj (1) csirkemell (18) csirkeszárny (4) csirkeszív (2) csokis (8) csokoládés (8) csülök (2) cukkini (12) darált hús (15) desszert (23) dió (2) disznó (35) ecet (2) egytálétel (44) előétel (4) fahéj (2) fehérrépa (2) feltét (6) főétel (109) fokhagyma (17) főzelék (7) gesztenye (1) gomba (17) görög (2) gyöngyhagyma (1) gyümölcs (6) hagyma (15) hal (4) hidegkonyha (4) hús (83) joghurt (1) juhtúró (3) kacsa (2) kacsacomb (1) kakaó (1) káposzta (8) karaj (7) karfiol (1) kecske (2) kecskesajt (1) kókusz (1) kolbász (4) köles (1) köret (29) krém (7) kukorica (10) lekvár (2) lencse (1) leveles tészta (1) leves (17) lilahagyma (3) magyar (19) majonéz (2) marha (5) meggy (1) menza (4) mérlegbarát (64) mexikói (2) mozzarella (1) muffin (2) mustár (9) nagyi (2) nana (10) nehéz étel (1) nyúl (1) olasz (9) oldalas (1) padlizsán (1) paradicsom (25) párizsi (2) patisszon (6) petrezselyem (1) pezsgő (1) pirospaprika (22) pisztráng (1) pogácsa (1) ponty (1) póréhagyma (1) pritamin paprika (2) puding (2) pulyka (12) pulykamell (8) pulykaszárny (1) rák (2) rakott (4) reggeli (2) répa (22) rizs (12) rizsa (10) sajt (31) sajtkrém (2) saláta (12) sárgaborsó (1) sertés (35) sertéscomb (11) sertéslapocka (11) sonka (3) sós sütemény (5) spárga (1) sütemény (18) szalonna (17) szárnyas (37) szarvasgomba (1) szlovák (1) tarja (7) tej (1) tejföl (6) tejfölös (23) tejszínes (8) tepsis (30) tészta (25) tojás (16) tök (3) torta (6) túró (5) túró rudi (1) uborka (3) vargányagomba (1) vegetáriánus (4) vendégváró (2) virsli (4) zabpehely (1) zakuszka (1) zeller (2) zöldbab (7) zöldborsó (8) zöldpaprika (7) zöldséges (65) zuza (1) Címkefelhő

Dupla jubileumi statisztikai tájékoztató

2011.07.07. 13:38 :: _hugi

A blog első születésnapja, valamint a 100. recept alkalmából úgy döntöttem, újra megnézem a statisztikákat, hogy önök is lássák, hova fejlődött az Eat at Hugi's. Ez a fejlődés kizárólag önöknek köszönhető, hálás vagyok a hűségükért és ezúton is üdv az újabb és újabb látogatóknak. E bejegyzés alapja természetesen az 50. recept után írt statisztikai bejegyzés, ill. annak adatai, afféle összehasonlításként, de igyekszem más aspektusokból is vizsgálni a látogatókat, és a tartalmi toplistákat.

Először is fontos megjegyeznem, hogy az 50. receptet a blog indulása után nem egész 5 hónappal tettem fel a blogra. Ez a gyorsaság természetesen annak volt köszönhető, hogy gyakorlatilag minden nap felkerül egy recept, az alapján, hogy éppen mit főztem. A következő 50 recepthez valamivel több, 8 hónap kellett, hiszen gyakorlatilag körbeértem és a kreativitásomon múlik, hogy újdonságot készítek-e vagy sem (persze hátráltatott az egyetem befejezése, ill. a költözés, stb-stb.).

Bejegyzések tekintetében a következő a helyzet:

- 110 blogbejegyzés
- 100 különböző recept
- 13 sütemény és egyéb desszert, az előző statisztikai adatot (7) tehát majdnem megdupláztam
- 76 főétel és saláta, vagyis az elmúlt 8 hónapban 40 ilyen jellegű receptet töltöttem fel
- 9 leves, ami háromszor annyi, mint az előző statisztikai áttekintéskor
- 2 hidegkonyhai készítmény, ezen a téren van mit pótolni

 

Legnépszerűbb oldalak:

A látogatottsági statisztika alapján legtöbben (882 alkalom) a Méteres kalács receptjét nézték meg, ami az 5 hónapos statisztika győztesét megelőzve foglalta el ezt a megtisztelő első helyet, így a másodikra csúszott a Tejszínes-gombás pulykamell (de az elmúlt 8 hónapban összesen már ezt is 649-szer nyitották meg). A dobogó harmadik fokán a Túró rudi torta áll (421).

A belső statisztikai rendszer mellett azonban megnéztem a Facebook like-okat is. Ez alapján a Brownie viszi a pálmát, 29 felhasználónak tetszett a recept.

Azt kell, hogy megállapítsam, önök édesszájúak.

 

Látogatottság:

- 6308 egyedi IP címről érkező látogató (a korábbi 757-hez képest ez ugrásszerű gyarapodás)
- nekik 9242-szer jutott eszükbe megnézni a blogot (>1727)
- és egy-egy oldalt 19192-szer olvastak el (>4739)

Vagyis érzékelhetően több a látogató, az elmúlt egy évben több, mint 6000 ember látta az Eat at Hugi's-t szerte a világon.

 

Szerte a világon:

Minden földrészen megnyitották már az eatathugis.blog.hu webcímet (még ha véletlenül is). Legtöbbet természetesen Európában, Magyarországon böngészik (163 városból érkeztek látogatók, top3: Budapest, Debrecen, Szeged), sorban utána Románia (Erdély - főleg Nagyvárad és Marosvásárhely) és Szlovákia következik. Többek között Oroszországból, Izraelből és Észtországból is számolok látogatót, olyat, aki nem kattintott el rögtön.

Ez a sok-sok netező átlagosan nem egész 2 percet tölt el a blogon, ez sajnos fele annyi, mint az előző statisztikai posztban volt olvasható, de ez a terjedésnek köszönhető, hiszen egyre több helyre jut el a blog, és sok a véletlen kattintás.
Ennek köszönhetően az átlagos oldalmegtekintés is egyel kevesebb, jelenleg 2.

A legfontosabb, amit meg kell jegyezzek, hogy a Google kereső segítségével már többen érkeznek az oldalra, mint a Facebook-ra belinkelt információk által. Ez komoly haladás, főleg azt jeleni, hogy egy-egy recept keresőbe való beírásakor már egész jó helyekre dobja ki a blogomat a Google. Ez a napokban fordult meg, jelen pillanatban mindössze 10 látogatás a különbség, de bízom benne, hogy a jövőben egyre jobb találati helyet kapok a keresőkben.

 

Felhasználói szokások:

E téren gyakorlatilag nem történt változás, továbbra is a Windows hódít, Firefox böngészővel. A mobiltelefonon Eat at Hugi's-t olvasók száma növekszik, iphone-ról, androidos telefonokról és symbianosokról egyaránt érkeznek látogatók.

 

Vicces keresőszavak:

A statisztikai felületen nem csak azt látom, hogy milyen keresőt használva jutottak el hozzám, hanem még azt is, mit írtak be a Google-be, Yahoo-ba, bármibe. Itt egy kis csokor a legabszurdabb keresőszavakból.

- hogyan törjem a szotyit
- nagyik pucéran
- mit olvasson attila
- van egy nagy fejű tesóm
- vlagyimirban tanult hallgatók

 

Ennyit  a 100. recept és az 1. születésnap alkalmából önökről és szokásaikról.

Remélem, a továbbiakban is olvassák majd a blogomat, köszönöm az eddigi együttműködést, önök nélkül ez a poszt, és az összes többi is tökéletesen felesleges lenne.

Hugi

Szólj hozzá!

Címkék: rizsa

A bejegyzés trackback címe:

https://eatathugis.blog.hu/api/trackback/id/tr353046943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása