Eat at Hugi's - Utolsó kommentek
blfr5@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://eatathugis.blog.hu/2015/07/03/mustaros_sertesdio_tejszines_burgonyaval/full_commentlist/1#c39960992
Válasz erre: Mustáros-fokhagymás sertésdió fapados francia burgonyával
2021-03-07T13:35:14+01:00
2021-03-07T13:35:14+01:00
Irma Németh
http://blog.hu/user/1009142
Köszönöm.
https://eatathugis.blog.hu/2015/07/03/mustaros_sertesdio_tejszines_burgonyaval/full_commentlist/1#c39960988
Válasz erre: Mustáros-fokhagymás sertésdió fapados francia burgonyával
2021-03-07T13:34:39+01:00
2021-03-07T13:34:39+01:00
Irma Németh
http://blog.hu/user/1009142
Régen sokszor készítettem MILÁNÓIT. Már elfelejtettem a receptet. Nagy örömömre megtaláltam.30 év után ma újra elkészítettem. ISTENI!!!!!!!!!!!!!!!!
https://eatathugis.blog.hu/2012/09/11/rakott_patisszon_maskepp/full_commentlist/1#c37452812
Válasz erre: Rakott patisszon - másképp
2019-07-23T20:39:22+02:00
2019-07-23T20:39:22+02:00
Bea Fábián
http://blog.hu/user/1223675
Nagyon értékes zöldség, de a C vitamin sajnos már 60 fokon lebomlik, A recept jónak tűnik, csináltam már hasonlót!
https://eatathugis.blog.hu/2011/05/17/nana_fele_tejfolos_marhahusi/full_commentlist/1#c25332817
Válasz erre: Nana-féle tejfölös marhahusi
2014-12-08T10:19:03+01:00
2014-12-08T10:19:03+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2011/05/17/nana_fele_tejfolos_marhahusi?full_commentlist=1#c25020489" class="reply_nick_666233" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 25020489 );">@SziMpor</a>: Ezek szerint ez tpipkus "nagymamaétel". Örülök, hogy örömet szerezhettem, köszönöm a hozzászólást!
https://eatathugis.blog.hu/2011/05/17/nana_fele_tejfolos_marhahusi/full_commentlist/1#c25020489
Válasz erre: Nana-féle tejfölös marhahusi
2014-11-08T15:15:59+01:00
2014-11-08T15:15:59+01:00
SziMpor
http://blog.hu/user/666233
Nagyikám csinálta mindig ezt az ételt és mindig is nagy kedvenc volt. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a receptre. :)
https://eatathugis.blog.hu/2014/07/01/chili_con_carne_837/full_commentlist/1#c23928875
Válasz erre: Chili con carne
2014-07-24T11:57:59+02:00
2014-07-24T11:57:59+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2014/07/01/chili_con_carne_837?full_commentlist=1#c23680293" class="reply_nick_255579" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 23680293 );">@ragi</a>: Az étcsoki keserűségével hasonló kesernyés hatást ér el, nem gondolom, hogy felesleges volna a sört beletenni, mindenesetre én így készítem, ezért így került fel a blogra a recept. Köszönöm a hozzászólást.
https://eatathugis.blog.hu/2014/07/01/chili_con_carne_837/full_commentlist/1#c23680293
Válasz erre: Chili con carne
2014-07-02T16:23:17+02:00
2014-07-02T16:23:17+02:00
ragi
http://blog.hu/user/255579
én is hasonlóképpen készítem, kivéve a sört. A kukorica édessége és a fahéj íze pikánsan szembenáll a chili csipősségével, szerintem felesleges belekeverni a kesernyés sörízt. Viszont az utolsó rottyanás előtt beledobok egy-két kocka étcsokit. Nem lesz tőle édes, viszont elmélyíti az ízeket.
https://eatathugis.blog.hu/2012/09/14/citromborsos_csirkemell_sult_almaval_francia_salataval/full_commentlist/1#c17817714
Válasz erre: Citromborsos csirkemell sült almával, francia salátával
2012-09-15T20:30:53+02:00
2012-09-15T20:30:53+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2012/09/14/citromborsos_csirkemell_sult_almaval_francia_salataval?fullcommentlist=1#c17812433" class="reply_nick_192437" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 17812433 );">@Miner.hu</a>: De jó, köszönöm!
https://eatathugis.blog.hu/2012/09/14/citromborsos_csirkemell_sult_almaval_francia_salataval/full_commentlist/1#c17812433
Válasz erre: Citromborsos csirkemell sült almával, francia salátával
2012-09-14T19:21:49+02:00
2012-09-14T19:21:49+02:00
Miner.hu
http://blog.hu/user/192437
Szia! Gratulálunk, ma tied a nap receptje a Gasztro Miner Facebook-oldalán: <a rel="nofollow" href="http://www.facebook.com/gasztro">www.facebook.com/gasztro</a>.
https://eatathugis.blog.hu/2011/02/03/sargaborso_fozelek_6/full_commentlist/1#c16028041
Válasz erre: Menzakedvencek I. - Sárgaborsó-főzelék
2012-03-07T10:39:26+01:00
2012-03-07T10:39:26+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2011/02/03/sargaborso_fozelek_6?fullcommentlist=1#c16011667" class="reply_nick_564493" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 16011667 );">@SzélsebesVelorex</a>: Na, akkor nem csak velem van "baj"... :)
https://eatathugis.blog.hu/2011/02/03/sargaborso_fozelek_6/full_commentlist/1#c16011667
Válasz erre: Menzakedvencek I. - Sárgaborsó-főzelék
2012-03-05T16:01:04+01:00
2012-03-05T16:01:04+01:00
etwas kultur muss sein
http://blog.hu/user/564493
Nekem is nagyon hiányzik a menzás étel, azóta sem ettem olyan finom főzelékeket. Házilag szinte képtelenség ugyanolyanra megcsinálni. :-)
https://eatathugis.blog.hu/2012/01/11/zoldseges_pulykaragu_i/full_commentlist/1#c15473268
Válasz erre: Zöldséges pulykaragu I.
2012-01-11T13:46:32+01:00
2012-01-11T13:46:32+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2012/01/11/zoldseges_pulykaragu_i?fullcommentlist=1#c15471867" class="reply_nick_474150" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15471867 );">@Hobbychef</a>: köszönöm :)
https://eatathugis.blog.hu/2012/01/11/zoldseges_pulykaragu_i/full_commentlist/1#c15471867
Válasz erre: Zöldséges pulykaragu I.
2012-01-11T12:17:26+01:00
2012-01-11T12:17:26+01:00
Hobbychef
http://blog.hu/user/474150
Ez tényleg egyszerű, ugyanakkor nagyszerű!
https://eatathugis.blog.hu/2011/12/19/rakott_savanyukaposzta/full_commentlist/1#c15262093
Válasz erre: Rakott savanyú káposzta
2011-12-19T18:06:13+01:00
2011-12-19T18:06:13+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2011/12/19/rakott_savanyukaposzta?fullcommentlist=1#c15259410" class="reply_nick_474150" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15259410 );">@Hobbychef</a>: Köszönöm!
https://eatathugis.blog.hu/2011/12/19/rakott_savanyukaposzta/full_commentlist/1#c15259410
Válasz erre: Rakott savanyú káposzta
2011-12-19T13:45:55+01:00
2011-12-19T13:45:55+01:00
Hobbychef
http://blog.hu/user/474150
Egyszerű, könnyen elkészíthető, de nagyon finom étel, s ínycsiklandozóan guszta.
https://eatathugis.blog.hu/2011/12/01/pizzamuffin/full_commentlist/1#c15125151
Válasz erre: Pizzamuffin
2011-12-05T00:06:26+01:00
2011-12-05T00:06:26+01:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
a muffint tényleg papírral kell sütni, de a pizza alá nem teszel sütőpapírt, ezért más formában sem kell alá pappppér. :)
https://eatathugis.blog.hu/2011/05/30/majdnem_eredeti_carbonara/full_commentlist/1#c13617800
Válasz erre: Majdnem eredeti Carbonara
2011-05-30T14:57:55+02:00
2011-05-30T14:57:55+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2011/05/30/majdnem_eredeti_carbonara?fullcommentlist=1#c13617049" class="reply_nick_63534" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13617049 );">@zspali</a>: jól hangzik, sok lehetőség van ezekben a tésztás ételekben, kombinációk végtelen sora írható le. Majd biztos, kipróbálom, amit javasolsz, köszi. Ja, a bacon alá csak azért tettem olajat, mert a Vapiban is így csinálták, én meg azt szerettem volna reprodukálni. Én is feleslegesnek gondolom...
https://eatathugis.blog.hu/2011/05/30/majdnem_eredeti_carbonara/full_commentlist/1#c13617049
Válasz erre: Majdnem eredeti Carbonara
2011-05-30T14:00:49+02:00
2011-05-30T14:00:49+02:00
zspali
http://blog.hu/user/63534
Majd egyszer próbáld ki úgy, hogy nem is raksz olajat a bacon alá, hadd piruljon a saját zsírjában, és a tejszínt is kihagyod, viszont a frissen főtt tésztával való összekeveréskor beleraksz fél kiló tésztához kettő tojást és parmezánt. :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/08/bogracsgulyas_pinceporkolt/full_commentlist/1#c13076369
Válasz erre: Bográcsgulyás / Pincepörkölt
2011-03-31T09:19:44+02:00
2011-03-31T09:19:44+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2010/11/08/bogracsgulyas_pinceporkolt?fullcommentlist=1#c13075355" class="reply_nick_93660" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13075355 );">@Vincenzo90</a>: Sajnos a tavaly előttit is tavaly szüretkor ki kellett öntenünk (mintha csak a vérünk folyna, olyan érzés volt 120 litert az árokba borítani). Ezt megelőzendő muszájnak éreztük a cukorral való mahinálást. Szomorú, egyre rosszabb a termés, és egyre kevesebb bor lesz, de legalább az is rossz. Bezzeg az első vörösünk, na abból még őrzünk egy üveggel, az szuper lett... De majd idén! :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/08/bogracsgulyas_pinceporkolt/full_commentlist/1#c13075355
Válasz erre: Bográcsgulyás / Pincepörkölt
2011-03-31T01:53:39+02:00
2011-03-31T01:53:39+02:00
Vincenzo90
http://blog.hu/user/93660
Jááj, cukorral jó bor? Annyira silány termés soha nem volt. :(
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/08/bogracsgulyas_pinceporkolt/full_commentlist/1#c13025187
Válasz erre: Bográcsgulyás / Pincepörkölt
2011-03-26T00:45:27+01:00
2011-03-26T00:45:27+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Nekem mondod? :) Pincében könyékig a jéghideg borban, fogva a műanyag csövet, kiemelve gőzölgő kézzel majd' megfagyni, míg a hordóba belecsurog... azért szép meló ez. :D
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/08/bogracsgulyas_pinceporkolt/full_commentlist/1#c13024803
Válasz erre: Bográcsgulyás / Pincepörkölt
2011-03-25T23:48:43+01:00
2011-03-25T23:48:43+01:00
Panther_V
http://blog.hu/user/373849
Üvegból hordóba fejteni, szép meló.
https://eatathugis.blog.hu/2010/12/02/szekelykaposzta_10/full_commentlist/1#c11764859
Válasz erre: Székelykáposzta
2010-12-02T16:06:09+01:00
2010-12-02T16:06:09+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Köszönöm a hozzászólást, de attól, hogy az étel nem a székelyekhez kapcsolódik, még nem jelenti azt, hogy kötőjellel kellene írni. A papír alapú helyesírási szabályzatban az imént néztem meg, a székelygulyásként szereplő ételt így kell írni, és ezzel csak alátámasztani szeretném azt, amit egyébként is magabiztosan állítok: egyben írva helyes. Kötőjellel semmiképpen. Itt pedig leellenőrizheti: <a rel="nofollow" href="http://www.magyarhelyesiras.hu/">www.magyarhelyesiras.hu/</a><br />
De tényleg köszönöm, az eredetéről természetesen tudtam (köszönhetően tanulmányaimnak és érdeklődésemnek), de mivel a bejegyzésből kimaradt ez az érdekesség, örülök, hogy hozzászólásban megjelent.<br />
A karácsonyi sörös bejegyzése nagyon tetszik, fogom még böngészni oldalát!
https://eatathugis.blog.hu/2010/12/02/szekelykaposzta_10/full_commentlist/1#c11764414
Válasz erre: Székelykáposzta
2010-12-02T15:29:43+01:00
2010-12-02T15:29:43+01:00
hobbychef
http://blog.hu/user/542250
<a rel="nofollow" href="http://eshobbychef.blogspot.com">eshobbychef.blogspot.com</a>
https://eatathugis.blog.hu/2010/12/02/szekelykaposzta_10/full_commentlist/1#c11764399
Válasz erre: Székelykáposzta
2010-12-02T15:28:13+01:00
2010-12-02T15:28:13+01:00
hobbychef
http://blog.hu/user/542250
Az étel kitűnő, csak a neve helytelen. Helyesen: Székely-káposzta. <br />
Az ételnek ugyanis semmi köze a székelyekhez, a tradicionális székely konyha ezt az ételt nem is ismeri. A névadó Petőfi barátja, Székely József levéltáros volt.<br />
Ettől persze az étel még kiváló. Én is készítettem. Ha van kedved, látogasd meg a blogomat.
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/29/tejfeles_krumplileves/full_commentlist/1#c11729708
Válasz erre: Tejfeles krumplileves
2010-11-29T15:28:29+01:00
2010-11-29T15:28:29+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Többen is szóltak már, hogy lehetőleg ne ebédidőben tegyem fel az új posztokat :)<br />
A tejföllel kapcsolatban mindig megoszlanak a vélemények, és abból a szempontból amúgy sem sem feltétlenül jó ötlet az egészbe belekeverni, hogy úgy jóval romlékonyabb. Az utólagos hozzáadásának szépségéről még nem győződtem meg, de legközelebb megnézem magamnak. :)<br />
Örülök, hogy étvágyat gerjesztek, és hogy vannak még rajtam kívül, akik szeretik a krumplilevest, és nem tartják prosztó menzakajának :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/29/tejfeles_krumplileves/full_commentlist/1#c11728386
Válasz erre: Tejfeles krumplileves
2010-11-29T13:31:56+01:00
2010-11-29T13:31:56+01:00
zkorsos
http://blog.hu/user/507188
Ahogy megláttam a facebookon a krumplilevesed képét, hazarohantam megvacsorázni (a tegnapelőtt csinált töltött káposztámat, egész jó lett, okinawai alapanyagokból :-), mert már a múltkor is pórul jártam, amikor éhesen kezdtem el olvasni a bejegyzéseidet... Iszonyú jó étvágyat gerjesztenek.<br />
Na szóval, csak azt akartam mondani, hogy a krumplileves nekem is a kedvencem, szerencsére otthon is sokat főztük, és itt is gyakran csinálom magamnak... majdnem pont úgy, ahogy Te is írod! Csak annyi a különbség, hogy én nem szeretem a tejfölt belekeverni teljesen az egész levesbe, hanem csak a tányérban, hogy lássam, ahogy a piros paprikaolajos pöttyök körülölelik a fehér foltokat... :-)
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/22/crab_cake_marylandrol/full_commentlist/1#c11653014
Válasz erre: Crab Cake Marylandből
2010-11-22T19:17:23+01:00
2010-11-22T19:17:23+01:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
:]
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/22/crab_cake_marylandrol/full_commentlist/1#c11652949
Válasz erre: Crab Cake Marylandből
2010-11-22T19:10:35+01:00
2010-11-22T19:10:35+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2010/11/22/crab_cake_marylandrol?fullcommentlist=1#c11652677" class="reply_nick_74783" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 11652677 );">@spenótos</a>: tudom, már javítottam, összekevertem :) de kösz.
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/22/crab_cake_marylandrol/full_commentlist/1#c11652677
Válasz erre: Crab Cake Marylandből
2010-11-22T18:39:44+01:00
2010-11-22T18:39:44+01:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
<a rel="nofollow" href="http://hu.wikipedia.org/wiki/Harmadik_vil%C3%A1g">hu.wikipedia.org/wiki/Harmadik_vil%C3%A1g</a>
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/22/crab_cake_marylandrol/full_commentlist/1#c11649288
Válasz erre: Crab Cake Marylandből
2010-11-22T13:48:05+01:00
2010-11-22T13:48:05+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2010/11/22/crab_cake_marylandrol?fullcommentlist=1#c11649116" class="reply_nick_507188" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 11649116 );">@zkorsos</a>: Köszönöm a dicsérő szavakat, jó hallani, hogy olvassák, amiket írok, pláne, ha tetszik. A rákról amit írtál (visszategezés már csak a protokoll szerint is jár, mert nő vagyok), teljesen jogos. Természetesen nem szín rákból készült ez a dolog, de ha jól emlékszem, az összetevőknél szerepelt a snowcrab is, nem is tudom, valami kevés százalékban, úgyhogy nem teljesen surimi volt. Manó majd kiigazít, biztos, jobban emlékszik. Azért is vettük meg, mert ilyet itthon még nem láttunk, csak ilyen hallisztes készítményeket, ebben meg a leírás szerint legalább egy kicsi igazi rák is volt.<br />
Köszönöm még egyszer a szívmelengető szavakat!<br />
Hugi
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/22/crab_cake_marylandrol/full_commentlist/1#c11649116
Válasz erre: Crab Cake Marylandből
2010-11-22T13:35:01+01:00
2010-11-22T13:35:01+01:00
zkorsos
http://blog.hu/user/507188
Nagyon jók a receptjeid, Hugi, élvezettel olvasom őket. Bocs, hogy így ismeretlenül letegezlek, de Mánó révén, ugyebár, úgy érzem, ismerlek...<br />
De nem ez a lényeg. Isteni lehetett ez a "rákfasírt", nem is akarlak kiábrándítani, de szerintem amit vettél, az sajna nem igazi rákhús volt (sztem az otthon tényleg majdnem megfizethetetlen, különösen Párkányban??), hanem az ún. surimi, rákot imitáló hallisztből készült műrákhús. (Esetleg ha megvan a zacsija, nézd meg az összetételét!) A kép alapján majdnem biztos vagyok benne; a valódi rákhús nem ilyen nagy darabos (vagy ha igen, az csak a marylandi maffiafőnök asztalára kerül), és nem ennyire piros. (Ezt most itt Japánban kellőképpen kitapasztalhatom, mindennap eszünk valami tengeriherkentyűt.) Otthon majdnem minden, amit rákhúsnak árulnak, ez a kínai surimi.<br />
De ez semmit nem von le a hamburgered értékéből, különlegességéből! Üdv, Korsós Zoli
https://eatathugis.blog.hu/2010/10/21/gyros_9/full_commentlist/1#c11515627
Válasz erre: Gyros
2010-11-07T21:55:30+01:00
2010-11-07T21:55:30+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2010/10/21/gyros_9?fullcommentlist=1#c11500028" class="reply_nick_491082" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 11500028 );">@bogarász</a>: nekem ezek az előre legyártott x ételekhez való fűszerkeverékek valahogy nem nyerik el a szimpátiámat (legjobbak ezek a "sült hús", meg "fasírt", de a csúcs a "Panír fűszersó"), inkább magamra hagyatkozom. A gyros esetében szerintem amúgy is szinte mindegy, legalábbis nekem, mert annyira fokhagymásan szeretem a tzatzikit, hogy minden más fűszer elvész a kompozícióban :)<br />
Persze most magam ellen beszélek, mert pl. a provance-i keveréket szoktam használni...
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/27/hugi_fele_turo_rudi_torta/full_commentlist/1#c11503329
Válasz erre: Hugi féle túró rudi torta
2010-11-06T11:46:30+01:00
2010-11-06T11:46:30+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Ez volt a cél :)<br />
Örülök, hogy tetszik, amit csinálok, ezek szerint van értelme. Köszi.
https://eatathugis.blog.hu/2010/10/21/gyros_9/full_commentlist/1#c11500028
Válasz erre: Gyros
2010-11-05T21:22:40+01:00
2010-11-05T21:22:40+01:00
bogarász
http://blog.hu/user/491082
Nem is tudom,hogy a gyros hányféle fűszerezéssel készül, de én egyszer vettem egy keleti fűszeresnél gyros fűszer keveréket félelmetes illata volt. Aztán a csirkét ezzel csináltam meg, markáns volt, kicsit égett a gyomrom tőle, lehet, hogy túladagoltam a fűszert. A párom meg a fokhagymából visszavett, mégse vigyem túlzásba:DD
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/27/hugi_fele_turo_rudi_torta/full_commentlist/1#c11499983
Válasz erre: Hugi féle túró rudi torta
2010-11-05T21:17:13+01:00
2010-11-05T21:17:13+01:00
bogarász
http://blog.hu/user/491082
Nekem kellemesen átjött a készítés fílingje, kedvet kaptam, hogy valamibe belefogjak. Ha más nem túrórudit biztos veszek holnap.
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/02/meteres_kalacs_3/full_commentlist/1#c11499913
Válasz erre: (Fél)méteres kalács - az 50. recept
2010-11-05T21:11:25+01:00
2010-11-05T21:11:25+01:00
bogarász
http://blog.hu/user/491082
Hát nekem ez az édesség az egyik kedvencem,a párom anyukája szokott csinálni, isteni. Szólok is neki, hogy készítsen nekünk.
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/02/meteres_kalacs_3/full_commentlist/1#c11493316
Válasz erre: (Fél)méteres kalács - az 50. recept
2010-11-05T09:25:55+01:00
2010-11-05T09:25:55+01:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Az a krém nagyon brutál :) Amúgy köszi, örülök, hogy tetszik.
https://eatathugis.blog.hu/2010/11/02/meteres_kalacs_3/full_commentlist/1#c11488087
Válasz erre: (Fél)méteres kalács - az 50. recept
2010-11-04T16:48:05+01:00
2010-11-04T16:48:05+01:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
mi is csináltunk krisztiánnal, agyrém mennyi ideig tartott<br />
ráadásul a recept valami giga mennyiségű krémet írt, megmaradt a 3/4-e, úgyhogy ilyen kis pudingos tálkákban megdermeszettük, és azt ettük egy hétig :D<br />
ez nagyon jaól néz ki :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/10/07/bundas_alma/full_commentlist/1#c11226523
Válasz erre: Bundás alma
2010-10-07T12:38:05+02:00
2010-10-07T12:38:05+02:00
Mano33
http://blog.hu/user/336610
eszembe jutott erről vmi, kedves Hugi, el is küldtem, remélem kipróbálja! :D
https://eatathugis.blog.hu/2010/10/05/hetkoznapi_vacsora/full_commentlist/1#c11211598
Válasz erre: Hétköznapi vacsora
2010-10-05T22:27:34+02:00
2010-10-05T22:27:34+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Köszi szépen, ez tök jó pofának tűnik, meglátom, mit tehetek magamért :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/10/05/hetkoznapi_vacsora/full_commentlist/1#c11209186
Válasz erre: Hétköznapi vacsora
2010-10-05T19:05:05+02:00
2010-10-05T19:05:05+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
<a rel="nofollow" href="http://chiliesvanilia.blogspot.com/2007/01/vigyzz-ksz-fzz-magyar-gasztroblogok.html">chiliesvanilia.blogspot.com/2007/01/vigyzz-ksz-fzz-magyar-gasztroblogok.html</a><br />
Ez már egy létező dolog, nem tudom, hogy hallottál-e róla, de érdemes volna "benevezned". Nem verseny, de szerintem jó ötlet, és asszem minden hónapban van új kiírás. :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/27/hugi_fele_turo_rudi_torta/full_commentlist/1#c11137623
Válasz erre: Hugi féle túró rudi torta
2010-09-28T00:14:27+02:00
2010-09-28T00:14:27+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Najó, ezt kicsit átfogalmazom: valamiféle vénák kiélésére szolgál ez az egész. Írói/szakács/szerkesztői/ésmégsokmindenamibennemvan. Szóval receptblog, de mégsem. Sztorizós blog, de mégsem. Persze most csak magyarázom a bizonyítványom :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/27/az_ev_gasztrobloggere_szavazas/full_commentlist/1#c11137572
Válasz erre: Az év gasztrobloggere szavazás
2010-09-27T23:55:00+02:00
2010-09-27T23:55:00+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
tenkjutenkju
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/27/hugi_fele_turo_rudi_torta/full_commentlist/1#c11137558
Válasz erre: Hugi féle túró rudi torta
2010-09-27T23:51:54+02:00
2010-09-27T23:51:54+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Ez direkt nem receptblog. Inkább szórakoztatásnak, mint receptgyűjteménynek szánom ezt... egyébként általában a végén összeszedem, mi kell hozzá, de most elfelejtettem :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/27/hugi_fele_turo_rudi_torta/full_commentlist/1#c11136895
Válasz erre: Hugi féle túró rudi torta
2010-09-27T22:17:05+02:00
2010-09-27T22:17:05+02:00
kovacsbalint
http://blog.hu/user/49872
Hiányolom a klasszikus receptformát, tudod, hogy hozzávalók, meg elkészítés, pontokra bontva meg ilyenek :) pedig jól hangzik ez, de így nehezebb összeszedni.
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/27/az_ev_gasztrobloggere_szavazas/full_commentlist/1#c11136327
Válasz erre: Az év gasztrobloggere szavazás
2010-09-27T21:25:22+02:00
2010-09-27T21:25:22+02:00
+1
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/20/mexikoi_est_avagy_mi_hianyzik_meg_a_konyhambol_tortilla_salsa_sok_sok_zoldseg_husik/full_commentlist/1#c11081053
Válasz erre: Mexikói est, avagy mi hiányzik még a konyhámból
2010-09-22T00:00:55+02:00
2010-09-22T00:00:55+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
az elején megpróbáltuk kézzel enni, de végül mind áttértünk az evőeszközre...
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/20/mexikoi_est_avagy_mi_hianyzik_meg_a_konyhambol_tortilla_salsa_sok_sok_zoldseg_husik/full_commentlist/1#c11080995
Válasz erre: Mexikói est, avagy mi hiányzik még a konyhámból
2010-09-21T23:51:22+02:00
2010-09-21T23:51:22+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
Nem is késsel-villával ettétek! :D
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/20/mexikoi_est_avagy_mi_hianyzik_meg_a_konyhambol_tortilla_salsa_sok_sok_zoldseg_husik/full_commentlist/1#c11074232
Válasz erre: Mexikói est, avagy mi hiányzik még a konyhámból
2010-09-21T13:16:00+02:00
2010-09-21T13:16:00+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
örülök, hogy kedvet csináltam az evéshez :) most, hogy belegondolok, ennék töltött paprikát...
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/20/mexikoi_est_avagy_mi_hianyzik_meg_a_konyhambol_tortilla_salsa_sok_sok_zoldseg_husik/full_commentlist/1#c11072938
Válasz erre: Mexikói est, avagy mi hiányzik még a konyhámból
2010-09-21T11:23:28+02:00
2010-09-21T11:23:28+02:00
zkorsos
http://blog.hu/user/507188
éhes lettem tőle! megyek is haza, és megeszem a tegnap csinált töltött paprikát.
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/15/rakott_patisszon/full_commentlist/1#c11022718
Válasz erre: Rakott patisszon
2010-09-15T16:52:43+02:00
2010-09-15T16:52:43+02:00
Szemenagy
http://blog.hu/user/508414
éhen halok, ne kínozz :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/07/bolognai_a_la_hugi/full_commentlist/1#c10993274
Válasz erre: Bolognai a la Hugi
2010-09-12T19:05:25+02:00
2010-09-12T19:05:25+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
attól függ, mikor jössz :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/07/bolognai_a_la_hugi/full_commentlist/1#c10991640
Válasz erre: Bolognai a la Hugi
2010-09-12T15:45:31+02:00
2010-09-12T15:45:31+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
Látod mennyire éhes vagyok? :)))
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/07/bolognai_a_la_hugi/full_commentlist/1#c10991619
Válasz erre: Bolognai a la Hugi
2010-09-12T15:42:49+02:00
2010-09-12T15:42:49+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
Mit főőőzöl nekem?
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/07/bolognai_a_la_hugi/full_commentlist/1#c10991609
Válasz erre: Bolognai a la Hugi
2010-09-12T15:42:12+02:00
2010-09-12T15:42:12+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
Mit főőőőőzöl nekem? :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/07/bolognai_a_la_hugi/full_commentlist/1#c10943385
Válasz erre: Bolognai a la Hugi
2010-09-07T20:15:10+02:00
2010-09-07T20:15:10+02:00
Nyami =)
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/07/bolognai_a_la_hugi/full_commentlist/1#c10940652
Válasz erre: Bolognai a la Hugi
2010-09-07T15:12:53+02:00
2010-09-07T15:12:53+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Majd kiírok pályázatot :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/09/07/bolognai_a_la_hugi/full_commentlist/1#c10940339
Válasz erre: Bolognai a la Hugi
2010-09-07T14:46:54+02:00
2010-09-07T14:46:54+02:00
Roncli
http://blog.hu/user/452113
Hogyan lehet jelentkezni hivatásos kóstolónak?
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/23/korozott_6/full_commentlist/1#c10935348
Válasz erre: Kőrözött
2010-09-07T00:12:30+02:00
2010-09-07T00:12:30+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
<a href="http://eatathugis.blog.hu/2010/08/23/korozott_6?fullcommentlist=1#c10931963" class="reply_nick_74783" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 10931963 );">@spenótos</a>: nem rég óta szeretem a juhtúrót és eddig nem igazán törődtem azzal, hogy lehet ilyen formában is kapni, de most örülök neki. nekem közvetlenül a tömlőből kicsit tömény lenne :) meg sóóóóóós
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/23/korozott_6/full_commentlist/1#c10931963
Válasz erre: Kőrözött
2010-09-06T17:53:02+02:00
2010-09-06T17:53:02+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
Fura, hogy nem ismerted, pedig a tömlős juhtúró úgy a legfinomabb, ha a tömlőből egyenesen a szádba nyomod, én legalábbis így szoktam. :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/23/korozott_6/full_commentlist/1#c10905868
Válasz erre: Kőrözött
2010-09-03T16:46:10+02:00
2010-09-03T16:46:10+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
lehet, hogy a beszorult illatok kotyvaléka teszi igazán ízletessé, és még inkább egyedivé a végtermékeket... ugyanis szagelszívó sincs :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/23/korozott_6/full_commentlist/1#c10905492
Válasz erre: Kőrözött
2010-09-03T16:13:35+02:00
2010-09-03T16:13:35+02:00
bogarász
http://blog.hu/user/491082
Hogy ide kattantam azonnal hozzá kellett szólnom a bejegyzésedhez, "megkívántam ezt a tipusu körözöttet és a Hilltop Irsai Olivért. Jókat főzhetsz ahhoz képest, hogy nincs ablak a konyhádon. Bár nem hiszem, hogy van összefüggés.
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/19/barackos_turotorta_1/full_commentlist/1#c10771562
Válasz erre: Barackos túrótorta
2010-08-19T16:20:59+02:00
2010-08-19T16:20:59+02:00
Nyami. Ez nagyon lájk =)
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/12/husos_langos/full_commentlist/1#c10736666
Válasz erre: Húsos lángos
2010-08-16T08:14:45+02:00
2010-08-16T08:14:45+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Örülök, hogy sikerült, egészségetekre! Tipp újra (mindenkinek): párizsi helyett tarja!
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/12/husos_langos/full_commentlist/1#c10735013
Válasz erre: Húsos lángos
2010-08-15T21:07:15+02:00
2010-08-15T21:07:15+02:00
Igen, el is fogyott! =)
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/12/husos_langos/full_commentlist/1#c10734703
Válasz erre: Húsos lángos
2010-08-15T20:24:35+02:00
2010-08-15T20:24:35+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
Tegnap megcsináltuk Krisztiánnal és kurrrrrrrvafinom lett! :) Szerintem ez történelmi pillanat volt. :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/12/husos_langos/full_commentlist/1#c10730156
Válasz erre: Húsos lángos
2010-08-15T11:07:55+02:00
2010-08-15T11:07:55+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
ha végre átjössz hesszölni :D
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/12/husos_langos/full_commentlist/1#c10726888
Válasz erre: Húsos lángos
2010-08-14T17:15:18+02:00
2010-08-14T17:15:18+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
jajjjj ezt annyira szeretem, mikor kapok megint pici kóstolót? :))))))
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/12/husos_langos/full_commentlist/1#c10716887
Válasz erre: Húsos lángos
2010-08-13T10:17:40+02:00
2010-08-13T10:17:40+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
tisztán emlékszem, hogy etted te is mustárral... :)
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/12/husos_langos/full_commentlist/1#c10714077
Válasz erre: Húsos lángos
2010-08-12T19:32:23+02:00
2010-08-12T19:32:23+02:00
Mano33
http://blog.hu/user/336610
Hugiii... én majonézzel ettem mindig is, tudod, te mustáros voltál, én majonézes...:)
https://eatathugis.blog.hu/2010/07/28/koponyegvaltas/full_commentlist/1#c10692646
Válasz erre: Köpönyegváltás
2010-08-10T16:31:02+02:00
2010-08-10T16:31:02+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
...<br />
:D
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/10/nana_fele_sajtos_csirke/full_commentlist/1#c10692237
Válasz erre: Nana-féle sajtos csirke
2010-08-10T15:40:26+02:00
2010-08-10T15:40:26+02:00
Mano33
http://blog.hu/user/336610
Nana mindig rizst csinált hozzá, szal ráhibáztál Hugi!!<br />
<br />
Bátyó
https://eatathugis.blog.hu/2010/07/28/koponyegvaltas/full_commentlist/1#c10664039
Válasz erre: Köpönyegváltás
2010-08-06T17:34:30+02:00
2010-08-06T17:34:30+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
udvarias társalgási forma
https://eatathugis.blog.hu/2010/07/28/koponyegvaltas/full_commentlist/1#c10662637
Válasz erre: Köpönyegváltás
2010-08-06T15:19:10+02:00
2010-08-06T15:19:10+02:00
mircibanán
http://blog.hu/user/74783
Mijeza magázás?
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/03/birkaporkolt_bogracsban_esoben/full_commentlist/1#c10630162
Válasz erre: Birkapörkölt bográcsban, esőben
2010-08-03T13:35:23+02:00
2010-08-03T13:35:23+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
reméltem, hogy neked tetszeni fog :D
https://eatathugis.blog.hu/2010/08/03/birkaporkolt_bogracsban_esoben/full_commentlist/1#c10629163
Válasz erre: Birkapörkölt bográcsban, esőben
2010-08-03T12:16:50+02:00
2010-08-03T12:16:50+02:00
Szóvicc, hihi! =)
https://eatathugis.blog.hu/2010/07/28/paloc_leves_1/full_commentlist/1#c10610376
Válasz erre: Palócleves
2010-07-31T16:01:07+02:00
2010-07-31T16:01:07+02:00
naná! =D
https://eatathugis.blog.hu/2010/07/28/paloc_leves_1/full_commentlist/1#c10605945
Válasz erre: Palócleves
2010-07-30T21:37:41+02:00
2010-07-30T21:37:41+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
és hívjalak meg, ugye? :D
https://eatathugis.blog.hu/2010/07/28/paloc_leves_1/full_commentlist/1#c10603972
Válasz erre: Palócleves
2010-07-30T17:21:23+02:00
2010-07-30T17:21:23+02:00
Tárkonyos ragulevest is csinálj! =)
https://eatathugis.blog.hu/2010/07/28/koponyegvaltas/full_commentlist/1#c10584100
Válasz erre: Köpönyegváltás
2010-07-28T18:09:38+02:00
2010-07-28T18:09:38+02:00
_hugi
http://blog.hu/user/33962
Ezek szerint nem akarod elhallgatni a neved :D
https://eatathugis.blog.hu/2010/07/28/koponyegvaltas/full_commentlist/1#c10583191
Válasz erre: Köpönyegváltás
2010-07-28T18:08:49+02:00
2010-07-28T18:08:49+02:00
Köszi a reklámot =D Egyébként vannak még további ötleteim, este megbeszéljük őket! =)